Dette arrangement er allerede afholdt.
Følg LINKET til græsrodsgårdens kalender

 

Nytårsferie der afsluttes med et brag af en nytårsfest

27. december 2023 til 1. januar 2024

Foto: Henrik Jørgensen

Køb billetter: her

Endelig har vi igen mulighed for seks unikke dage på Græsrodsgården sammen med folk i alle aldre der mødes om glæden ved dans, musik, mad og socialt samvær.

Nogle har været stamgæster i over 20 år, andre skal opleve det for første gang. Ole Hougaard har lovet at føre an i lancierens herlige dans. Vi øver os, så alle kan være med i den forrygende dans når ballet åbner nytårsaften. Der bliver også masser af plads til at gå sammen på kryds og tværs for alle de talentfulde musikere der samles i nytåret.

Jeanette Kjøller og Jane Knold vil være værter fra kollektivet og holde sammen på de løse ender. Der vil komme en del spillefolk, så tag endelig instrumenter med og smør sangstemmen, så vi kan synge til den smukke musik natten lang.

Når vi har spist aftensmad den først dag, planlægger vi sammen hvordan vi vil bruge nytårsferien. Hvornår der skal danses, spilles (både kort og musik), gås ture i de skønne omgivelser osv. Og selvfølgelig skal vi også nå de praktiske opgaver, som vi løser i fællesskab og i højt humør. Vi skal bl.a. prøve at leve op til mange års fantastiske nytårsmenuer.Tag noder og unoder med, der er masser af tid til fælles jam og sang, og det er altid dejligt med masser af underholdning nytårsaften.

Hvis du vil høre mere kan du ringe eller maile til:
Jeanette: 53565575, jeanette.k@adslhome.dk Jane: 23629433, jane.knold@live.dk

PRAKTISKE OPLYSNINGER: Græsrodsgården er en gammel landsbyskole der ligger i den lille vestsjællandske landsby Bregninge. I dag er den indrettet med 3 sovesale, pejsestue, spisestue, gymnastiksal, alrum og en stor gammel have. Om sommeren er gården fyldt med sommerfester og ølejre. Resten af året er der familiefester, lejrskoler men også hyggelige arrangementer med musik, dans, leg, spil og hygge.

Man kan komme til gården med bus 520 fra Holbæk og Kalundborg og med bus 542 fra Jyderup station. Se www.rejseplanen.dk.

Husk: sovepose/dyne og lagen, musikinstumenter, ynglingsopskrifter, ørepropper og godt humør. Omegnen frister til gåture, så tag travesko med. Om vinteren kan det være lidt køligt på gården, så husk også det varme tøj. Der er maks plads til 50 personer og traditionelt bliver denne ferie hurtigt udsolgt.

DET MED SMÅT: Ved afbud fra dig tilbageholder vi kr 100,-. Afbud mindst 15 dag før: Det resterende beløb refunderes. Afbud 7 -14 dag før: Halvdelen af det resterende refunderes. Mindre end 7 dage før: ingen penge refunderes. Disse regler glæder også ved sygdom.

Køb billetter: her

Priserne er inklusiv mad, kaffe, the og nytårsbobler, men eksklusiv øvrige drikkevarer.

PRISER: Inkl. mad, ophold, varme og slutrengøring. 5 døgn (alle dage) 4 døgn (minimum)
Voksen. 18 - år. 1160,- 940,-
3-17 år 930,- 756,-
0-2 år gratis gratis

 

Afgudsregler: Ved afbud fra dig tilbageholder vi kr 100,-. Afbud mindst 15 dag før: Det resterende beløb refunderes. Afbud 7 -14 dag før: Halvdelen af det resterende refunderes. Mindre end 7 dage før: ingen penge refunderes. Disse regler glæder også ved sygdom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Græsrodsgårdens venner på Facebook/begivenheder

 

Næste arrangement Forrige arrangement Tilbage til kalenderen Tilbage til 1. side