Dette arrangement er allerede afholdt.
Følg LINKET til græsrodsgårdens kalender

Juleferie på Græsrodsgården
Fra d. 22. dec. til d. 26. dec. 2023

 


 

Køb billet her

Kom til en sjov og hyggelig juleferie blandt nye venner i alle aldre. Vi vil hygge og slappe af i fire dage, lave julepynt, julekonfekt, hente juletræ i skoven, pynte træet, bage småkager, spille musik og kort, lege, købe ind, lave mad, hygge om børnene, bygge snemænd, lægge et puslespil i flok, spille matador, gå tur i omegnen osv.– vi deltager i det vi har lyst og energi til.

Juleaften hygger vi bl.a. med juletræ og spil, nogle går til julegudstjeneste og andre laver julemad, og 1. juledag står den på julefrokost og pakkeleg. Selv om vi alle hjælper til i køkkenet, er vores dygtige kok garanten for rigtig dejlig julemad. Ellen Ludvigsen er på 7. år hovedarrangør, hun har taget sine forældre Jette og Michael til hjælp.

Græsrodsgården er en gammel landsbyskole der ligger i den lille vestsjællandske landsby Bregninge. I dag er den indrettet med tre sovesale, pejsestue, spisestue, gymnastiksal, alrum og en dejlig stor gammel have. Om sommeren er gården fyldt med sommerfester og ølejre. Resten af året er der familiefester, lejrskoler men også hyggelige arrangementer med musik, dans, leg, spil og hygge.

Juleferien begynder d. 22 kl. 16 og varer til d. 26. hvor vi tager hjem fyldt af gode oplevelser når vi har ryddet op først på eftermiddagen.

Fordi vi alle hjælper til med det praktiske, koster ferien kun 940 kroner for en voksen for 4 døgn Børn ml. 2 og 18 betaler 756 kroner og børn under 2 deltager gratis.

Alle priser er inkl. kost, logi og hygge! Man er først tilmeldt når billetten er købt.

Man kan komme til gården med bus 520 fra Holbæk og Kalundborg og med bus 542 fra Jyderup station.

Adressen er Bregningevej 6, Eskebjerg. Se rejseplanen www.rejseplanen.dk Ring til Ellen 26627080 eller Jette 23286658 hvis du vil høre mere. Du kan også maile på jette.hk@get2net.dk.

Der er maks plads til 50 personer, og vi fylder efter princippet først til mølle.

Medbring sovegrej, varmt tøj, musikinstrumenter og en gave til pakkeleg til ca. 20 kroner - og gerne lidt festligt tøj til juleaften.

Køb billet her

Afbudsregler: Afbud over 14 dage før start: Alle penge retur bortset fra 100 kr. Afbud 14-7 dage før: Halvdelen minus 100 kr. retur Afbud under 7 dage: Ingen refusion

 

4 døgn
Voksen 940,-
3-17 år

756,-

0-2 år 0,-


Græsrodsgårdens venner på Facebook/begivenheder

 

                      

Nęste arrangement Forrige arrangement Tilbage til kalenderen Tilbage til 1. side