Dette arrangement er allerede afholdt.
Følg LINKET til græsrodsgårdens kalender

Nytårsferie på Græsrodsgården der afsluttes med et brag af en nytårsfest

fra mandag d. 27. dec. 2021 til søndag d. 2. jan. 2022

Køb billetter her

Foto: Henrik Jørgensen

6 dage med kost og logi for 1250 kroner, (børn 974/560 kroner)

Køb billetter her

Endelig har vi igen mulighed for seks unikke dage på Græsrodsgården sammen med folk i alle aldre der mødes om glæden ved dans, musik, mad og socialt samvær. Nogle har været stamgæster i over 20 år, andre skal opleve det for første gang. Bodil Høyer har igen i år lovet at føre an i lancierens herlige dans. Vi øver os, så alle kan være med i den forrygende dans når ballet åbner nytårsaften. Igen i år vil Einar Grønlund programsætte noget organiseret samspil, men der er også masser af plads til at gå sammen på kryds og tværs for alle de talentfulde musikere der samles i nytåret. Jette Kristoffersen og Jane Knold vil være værter fra kollektivet, og holde sammen på de løse ender. Der vil i år komme en del spillefolk, så tag endelig instrumenter med og smør sangstemmen, så vi kan synge til den smukke musik natten lang. Når vi har spist aftensmad den første dag, planlægger vi sammen hvordan vi vil bruge nytårsferien. Hvornår der skal danses, spilles (både kort og musik), gås ture i de skønne omgivelser osv. og selvfølgelig skal vi også nå alle de praktiske opgaver, som vi løser i fællesskab og i højt humør. Vi skal bl.a. prøve at leve op til mange års fantastiske nytårsmenuer. Tag noder og unoder med, der bliver masser af tid til fælles jam og sang, og det er altid dejligt med masser af underholdning nytårsaften. Ring til Jette 23286658 hvis du vil høre mere. Du kan også maile på jette@graesrodsgaarden.dk .

PRAKTISKE OPLYSNINGER Græsrodsgården er en gammel landsbyskole der ligger i den lille vestsjællandske landsby Bregninge. I dag er den indrettet med tre sovesale, pejsestue, spisestue, gymnastiksal, alrum og en dejlig stor gammel have. Om sommeren er gården fyldt med sommerfester og ølejre. Resten af året er der familiefester, lejrskoler men også hyggelige arrangementer med musik, dans, leg, spil og hygge. Man kan komme til gården med bus 520 fra Holbæk og Kalundborg og med bus 542 fra Jyderup station. Se rejseplanen www.rejseplanen.dk HUSK: coronapas, sovepose / dyne og lagen, musikinstrumenter, yndlingsopskrifter, ørepropper og godt humør. Omegnen frister til gåture, så tag travesko med. Om vinteren kan der være lidt køligt på gården, så husk også det varme tøj. Der er maks. plads til 50 personer og traditionelt bliver denne ferie hurtigt udsolgt. DET MED SMÅT Ved afbud fra dig tilbageholder vi et beløb på kr. 100,- Afbud mindst 15 dage før: Den resterende del refunderes. Afbud 7-14 dage før: Halvdelen af det resterende refunderes. Afbud mindre end 7 dage før: Du får ikke pengene tilbage. Disse regler gælder også ved evt. sygdom.

Priserne er inklusiv mad men eksklusiv drikkevarer, når vi ser bort fra kaffe, te, mælk og nytårsbobler. Den lave pris skyldes at vi alle bidrager med de praktiske opgaver. 

 

PRISER: Inkl. mad, ophold, varme og slutrengøring.

Der er maks. plads til 50 personer og traditionelt bliver denne ferie hurtigt udsolgt

6 døgn (alle dage) 5 døgn 4 døgn (minimum)
Voksen 1250,- 1050,- 850,-
3-17 år 1020,- 820,- 666,-
0-2 år 675,- 475,- 390,-

 

TILMELDING:

Køb billet her:

Husk at skrive, hvornår du kommer, hvis du kun deltager i en del af arrangementet, og anfør også hvis du er vegetar. Man er først tilmeldt, når man har købt billet.

HUSK også coronapas, sovepose / dyne og lagen, musikinstrumenter, yndlingsopskrifter, ørepropper og godt humør. Omegnen frister til gåture, så tag travesko med. Om vinteren kan der være lidt køligt på gården, så husk også det varme tøj.

Det med småt:
Ved afbud fra dig tilbageholder vi et beløb på kr. 100,-
Afbud mindst 15 dage før: Den resterende del refunderes.
Afbud 7-14 dage før: Halvdelen af det resterende refunderes.
Afbud mindre end 7 dage før: Du får ikke pengene tilbage.
Disse regler gælder også ved evt. sygdom.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Næste arrangement Forrige arrangement Tilbage til kalenderen Tilbage til 1. side