Nytårsferie på Græsrodsgården der afsluttes med et brag af en nytårsfest

fra fredag d. 27. dec. 2019 til onsdag d. 1. jan. 2020

Køb billetter her

Foto: Henrik Jørgensen

 

Igen i år er der mulighed for fem unikke dage på Græsrodsgården sammen med folk i alle aldre, der mødes om glæden ved dans, musik, mad og socialt samvær. Nogle har været stamgæster i over 20 år, andre skal opleve det for første gang.

Bodil Høyer har igen i år lovet at føre an i Lancierens herlige dans. Vi øver os, så alle kan være med i den forrygende dans når ballet åbner nytårsaften.

For andet år i træk vil vi programsætte noget organiseret samspil for alle de talentfulde musikere der samles i nytåret. Dette vil Einar Grønlund være tovholder på igen i år.

Jette Kristoffersen vil være vært fra kollektivet, og holde sammen på de løse ender. Der vil i år komme en del spillefolk, så tag endelig instrumenter med og smør sangstemmen, så vi kan synge til den smukke musik natten lang.

Når vi har spist aftensmad den første dag, planlægger vi sammen hvordan vi vil bruge nytårsferien. Hvornår der skal danses, spilles (både kort og musik), gås ture i de skønne omgivelser osv. og selvfølgelig skal vi også nå alle de praktiske opgaver, som vi løser i fællesskab og i højt humør. Vi skal bl.a. prøve at leve op til de sidste års fantastiske nytårsmenuer. Tag noder og unoder med, der bliver masser af tid til fælles jam og sang, og det er altid dejligt med masser af underholdning nytårsaften.

Ring til Jette 23286658 hvis du vil høre mere. Du kan også maile på jette@graesrodsgaarden.dk

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Græsrodsgården er en gammel landsbyskole, der ligger i den lille vestsjællandske landsby Bregninge. I dag er den indrettet med tre sovesale, pejsestue, spisestue, gymnastiksal, alrum og en dejlig stor gammel have. Om sommeren er gården fyldt med sommerfester og ølejre. Resten af året er der familiefester, lejrskoler men også hyggelige arrangementer med musik, dans, leg, spil og hygge.

Man kan komme til gården med bus 520 fra Holbæk og Kalundborg og med bus 542 fra Jyderup station. Adressen er Bregningevej 6, Eskebjerg. Se rejseplanen www.rejseplanen.dk

HUSK: sovepose / dyne og lagen, musikinstrumenter, yndlingsopskrifter og godt humør. Omegnen frister til gåture, så tag travesko med. Om vinteren kan der være lidt køligt på gården, så husk også det varme tøj.

Der er maks. plads til 50 personer og traditionelt bliver denne ferie hurtigt udsolgt.

Billetter købes her https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=330z8gk7x9 (tryk her)

 

PRISER: Inkl. mad, ophold, varme og slutrengøring.


5 døgn (alle dage) 4 døgn (minimum)
Voksen 1050,- 850,-
3-17 år 820,- 666,-
0-2 år 475,- 390,-

 

TILMELDING:

Køb billet her:

Husk at skrive, hvornår du kommer, hvis du kun deltager i en del af arrangementet, og anfør også hvis du er vegetar. Man er først tilmeldt, når man har købt billet.

Det med småt:
Ved afbud fra dig tilbageholder vi et beløb på kr. 100,-

Afbud mindst 15 dage før: Den resterende del refunderes.

Afbud 7-14 dage før: Halvdelen af det resterende refunderes.

Afbud mindre end 7 dage før: Du får ikke pengene tilbage.

Disse regler gælder også ved evt. sygdom.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Næste arrangement Forrige arrangement Tilbage til kalenderen Tilbage til 1. side